Завантаження сторінки ...
Ваш кошик порожній!
Вдалих Вам покупок!

Посуд

Кухонний посуд, столовий посуд, кухонне приладдя, барне скло, - предмети, без яких комфортний побут неможливий!

Приготування їжі є для більшості з нас обов'язковою частиною повсякденності, і чим більше на території кухні різноманітної і зручною посуду, тим швидше і приємніше проходить цей процес. Інтернет-магазин EDP прелагает вам купити посуд гарної якості за найкращими цінами, з доставкою в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі. Різноманітна кухонний і столовий посуд, кухонне приладдя, барне скло, набори барбекю, фондю, марміти, вироби з бамбука і дерева і багато іншого, - лояльна цінова політика та багатий асортимент, який надає наш магазин посуду, подарунків, парфумерії та косметики, задовольнить потреби і бажання всіх без винятку покупців!  

Яким повинен бути мінімальний комплект кухонного посуду, щоб будь-яка жінка відчула справжнє задоволення від часу, проведеного біля плити? Давайте ближче познайомимося з цими предметами кухонного начиння!

Перш за все знадобляться каструлі і кришки до них. Для приготування рідких страв - супів, каш, компотів та ін. Необхідно мати каструлю з мінімальним об'ємом 3,5 літра. Для приготування каші і варіння макаронних виробів - каструлю об'ємом 2,5 літра. Їжу для дітей готують в каструлі на 1-1,5 літра. Найбільш зручними, надійними і довговічними вважаються сталеві нержавіючі каструлі; каструлі з антипригарним покриттям не вимагають складного догляду; каструлі, мають багатошарове товсте дно, дозволяють максимально скорочувати час приготування їжі.

Переходимо до основних страв, багато з яких готуються методом смаження, а значить нам знадобиться сковорода. Як правило, їх повинно бути не менше трьох: для смаження м'яса, птиці, риби (діаметр 24 см); для приготування гарнірів (діаметр 28 см); для порційного розігріву їжі (діаметр 20 см). Любителям млинців бажано мати четверту сковороду, - з низькими бортами і діаметром 24 см.

Не менш важливим на кухні є деко, і кожна господиня, яка любить готувати випічку, про це знає. Дек має бути два, - один для пирогів, з низькими бортами, а другий - з високими бортами - для запікання птиці і м'яса, а також приготування різних запіканок.

Для приготування тушкованої капусти, голубців, фаршированого перцю, печені, а також гасіння м'ясних і рибних виробів вам знадобиться качатницю.

Не забудьте також купити казан, - без нього вам не приготувати справжній плов, овочеве рагу, тушковане м'ясо з капустою, сате, паелью і багато іншого. Оптимальний обсяг казана повинен бути від 4 до 5 літрів, матеріал - чавун.

Форми для запікання знадобляться всім тим, хто не мислить свого життя без смачних кексів, бісквітів, сирних запіканок, лазаньї, жульєну та інших страв, які піднімають настрій дітям і дорослим.

Для приготування страв в духовці на велику компанію краще купити сотейник, - спеціальну круглу і глибоку ємність діаметром не менше 26 см, що має високі і товсті стінки, і за зовнішнім виглядом нагадує сковороду. Сотейник призначений для запікання або гасіння других страв.

І ще один предмет просто зобов'язаний бути на кожній кухні, це - чайник! Навряд чи треба розповідати про те, що чайники призначені для кип'ятіння води, з якої потім готується смачний і ароматний чай. І не тільки.)

Пам'ятайте, дорогі друзі, від якості вашої кухонного посуду залежить не тільки якість приготовленої вами їжі, але і ваш гарний настрій!
 
Відображати по : 24 шт
Сортування товару по : по популярності
від 121 до 7305 грн
від 1049 до 1269 грн
від 579 до 1139 грн
від 1609 до 1879 грн
від 1499 до 2049 грн
від 88 до 559 грн
від 163 до 1634 грн
від 359 до 1889 грн