Завантаження сторінки ...
Ваш кошик порожній!
Вдалих Вам покупок!

Парфумерні новинки літа - 2017. Чим нас радує мода!



Про свій парфумерний наряд думають практично всі цивілізовані жінки і чоловіки, і не має значення, які у них смаки і переваги, на якому щаблі соціальних сходів вони знаходяться, чим захоплюються. Бо аромат, що виходить від людини, є суттєвою частиною його образу і його краси, а вони - дійсно страшна сила, здатна впливати на долю індивідуума. Як всім відомо, будь-який гардероб, в тому числі - парфумерний, потребує оновлення, тому дні і ночі безперервно працюють творці ароматних шедеврів над новинками, завжди встигає до чергового сезону і модним тенденціям. Сьогодні ми розповімо вам, дорогі читачі, про трійку нових, найяскравіших парфумів літа-2017, які, судячи з відгуків в світовій пресі, не залишать нікого байдужим!


Kenzo World




Жіноча парфумована вода Kenzo World від японського Модного дому Kenzo є однією з найбільш нетривіальних і очікуваних ароматних новинок цього сезону (надходження в широкий продаж - на початку вересня 2017 го року). На цей раз над поповненням парфумерної колекції Кензо працював сам Френсіс Кюркджан (Francis Kurkdjian) - геніальний парфумер, якому належить авторство понад тридцять восьми ароматів, який став справжніми світовими бестселерами на всі часи. Без всякого сумніву, новинка отримає такий же статус, так як вже зараз бажаючі купити духи Kenzo World буквально завалюють виробника заявками.

В оригінальному флаконі, що повторює форму Всевидючого ока, мешкає не менше оригінальна парфумерна композиція, з першої ж миті вражає своєю незвичайністю, глибиною і майже магічним внутрішнім світлом, в променях якого виявляється і господиня Кензо Ворлд, тільки-но надягає ці приголомшливі духи!

Складно в це повірити, але настільки багатогранна і прекрасна піраміда нового парфуму включає в себе тільки три ноти - амброксан (синтетична амбра), білий жасмин з Єгипту і червоний півонія, які, зливаючись воєдино, утворюють неповторні деревні мотиви з чуттєвими мускусними відтінками.

Френсіс Кюркджан адресує своє нове парфумерне дітище Kenzo World тим представницям жіночої статі, які не втратили віру в чудеса і добро, вміють управляти власним життям і своїми емоціями, відрізняються легким і життєрадісним характером, здатні зарядити енергією і позитивом все навколо!


Juliette Has A Gun Sunny Side Up

Романо Річчі - легендарний французький парфумер зі світовим ім'ям і засновник парфумерного будинку Juliette Has A Gun не відстає від моди, хоча і не прагне йти за нею слід у слід. Згідно неписаним модним законам, Річчі також порадує до кінця серпня шанувальників свого бренду і любителів нишевой парфумерії новим унісекс-аромат під яскравим і променистим назвою Juliette Has A Gun Sunny Side Up.

Деревно-квітковий піраміда парфуму з незабутніми мускусними протуберанцями в змозі підняти настрій навіть тоді, коли це здається неможливим, тому бажаючих купити духи Juliette Has A Gun Sunny Side Up буде більш, ніж достатньо, - в цьому твердо впевнений сам Романо Річчі, відмінно розбирається в тому, що саме потрібно його фанатам.

Ніжна і тепла піраміда парфюмированной води Sunny Side Up розкривається зворушливою нотою аміріса, взятої в красиве обрамлення з ванілі і пелюсток жасмину. Молоко стиглого кокоса, сандал і ірис залучать вас в серцевих нотах в небезпечну чуттєву гру, про фінал якої повідає неземної шлейф з амбретти і таємничої молекули Iso E Super, нагороджує композицію тонкими нюансами індонезійських пачулі, італійського кедра і амбри.

Новинка припаде до смаку всім незалежним і самодостатнім особистостям, який вміє починати, ризикувати, прагнути і добиватися, а також тим, хто цінує все, що дає життя, навіть коли буває скупа.


Guerlain Lui




Модний будинок Guerlain (Герлен) приготував свою парфумерну новинку напередодні нового осіннього сезону - загальний аромат для Неї і для Нього під назвою Guerlain Lui, який стане доступний широкому загалу вже на початку серпня цього року. Це буде Фланкер однойменного парфуму, випущеного в далекому 1929 році, проте орієнтований на сучасне покоління людей, які вміють і дозволяють собі якомога частіше уникати стереотипів і думок, які не мають під собою стійкого і міцного фундаменту.

Відверто зухвалий, почасти викликає, відчайдушно чуттєвий, новий аромат може похвалитися несподіваною і дуже цікавою пірамідою, далекій від французької парфумерної класики, і тому змушує вас купити духи Guerlain Lui при першій же можливості, не звертаючи уваги на такий суттєвий фактор, як його ціна.

Автором парфуму Герлен Луї є прославлений французький майстер справ ароматних і штатний парфумер будинку Guerlain по імені Тьєрі Вассер (Thierry Wasser), який прагнув подарувати світу нову концепцію сприйняття навколишнього світу, що має на увазі більше внутрішньої свободи і більш широкого погляду на світ, повний не тільки протиріч, але і нескінченної гармонії. Саме тому Тьєрі замішав нову композицію з найдорожчих і якісних компонентів, від усього серця прикрасивши її рідкісними суцвіттями, хитромудрими смолами, дурманними бальзамами і пахучою деревиною, створюють свято і в житті, і на душі!

В інтернет-магазині Eau De Parfum представлені оригінальні духи для жінок і чоловіків від найвідоміших парфумерних домів світу! У нас Ви завжди можете купити елітну, нишевую і вінтажну парфумерію по самим оптимальними цінами, з швидкою доставкою в усі міста України.

Будьте завжди ароматними і щасливими!
Аромати-антидепресанти: додайте сонця, тепла та фарб у сірі зимові будні! 2022-01-20 Аромати-антидепресанти: додайте сонця, тепла та фарб у сірі зимові будні! Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі найкращі парфуми, з якими вам не страшна ні затяжна зима, ні упадницькі настрої ... Парфумер Соня Констан: ароматні подорожі як можливість заглянути всередину себе 2021-10-20 Парфумер Соня Констан: ароматні подорожі як можливість заглянути всередину себе Приймаючи свої помилки, ми відкриваємо для себе інші творчі простори, в яких геть-чисто відсутні стереотипи ... Le Labo: як підкорити світ сміливими ідеями і ароматами майбутнього 2021-09-01 Le Labo: як підкорити світ сміливими ідеями і ароматами майбутнього Сьогодні ми з задоволенням розповімо вам про найбільш затребувані аромати марки, так гаряче улюбленої у всьому світі ... Чи псується парфумерія? Термін придатності та правила зберігання улюблених ароматів 2021-07-26 Чи псується парфумерія? Термін придатності та правила зберігання улюблених ароматів Не поспішайте позбуватися від аромату, навіть якщо його термін зберігання давно закінчився. ... Нові бренди: Beso Beach, Monotheme Fine Fragrances Venezia, Lui Niche, Agatho Parfum, Ella K Parfums 2021-06-10 Нові бренди: Beso Beach, Monotheme Fine Fragrances Venezia, Lui Niche, Agatho Parfum, Ella K Parfums Ми сьогодні познайомимо вас з кількома новими марками, чиї неймовірні композиції гідні всілякої уваги! ...