Чай червоний Basilur Китайська колекція Пу-ер
Пу-ер - особливий чай, який на відміну від інших, з часом стає тільки краще. Головна відмінність цього чаю від інших - состаривание. Це процес ферментації чаю після сушки. Ферментація може бути природною або штучною. При природному процесі - чай знаходиться під впливом спеціальних бактерій в землі або спеціальному погребі до 7-8 років. За цей час чайні листочки набувають специфічний смак і аромат. При штучної ферментації цей процес прискорюють до 100 днів. Після чого чай висушують і дають вилежатися протягом року.
Пу-ер цінується не тільки за особливий смак, але і за його лікувальні властивості:
сприяє зниженню холестерину в крові;
покращує травлення;
зменшує ризик інфаркту та інсульту;
хороший помічник при схудненні.
Китайська колекція зібрала найпопулярніші сорти чаю. Ці чаї випущені спеціально для вас, якщо ви давно хотіли спробувати китайський чай, але не знали де взяти справжній і якісний. Завдяки оригінальній упаковці кожен з них стане відмінним подарунком рідним і близьким.
Склад чаю Червоний китайський чай
Спосіб приготування 1 чайну ложку чаю на чашку води при температурі 100 ° C, дати настоятися 2-3 хвилин. Можна заварювати повторно до 5 разів
Тип чаю Червоний чай
Форма випуску Листовий
Розмір чайного листа Крупнолистовий
Упаковка Картон
Вага 100г
Країна виробник Шрі-Ланка
Всі коментарі, які не стосуються відгуків про товар, будуть видалені!
Для меня китайские улуны - это очень гурманские чаи, особенно если они выдержанные или копченые. Данный молочный улун с ярко выраженным вкусом чуть сладкого домашнего молока и приятной горечью чайных листочков. Два разных вкуса в одном чае - это стоит попробовать, привыкнете очень быстро и другой чай не захотите пить вообще!